Kannonkosken avoinna olevaan kunnanjohtajan virkaan ilmaantui kahdeksan hakijaa. Määräaikaan mennessä virkaan hakivat tradenomi (ylempi AMK) Peter Marks, kasvatustieteiden maisteri Ilpo Haalisto, kauppatieteiden maisteri Markku Rautiainen, filosofian maisteri Hanna-Kaisa Pekkarinen, kauppatieteiden maisteri Heikki Isokääntä, ekonomi Timo Kiviaho, yhteiskuntatieteiden maisteri Joni Putkinen ja insinööri Mika Vesterinen.

Hakijoista monet omaavat kokemusta kuntasektorilta.  Markku Rautiainen on projektijohtajana Äänekosken kaupungin yritysten sijoittumispalveluissa. Hanna-Kaisa Pekkarinen on Jyväskylän yliopiston yliopistonopettaja, mutta hän on työskennellyt aiemmin pitkään Kannonkosken sivistysjohtajana. Heikki Isokääntä on puolestaan Hirvensalmen elinkeinoasiamies, Joni Putkinen Ilomantsin liikuntasihteeri ja Mika Vesterinen Kivijärven tekninen johtaja.

Kunnanjohtaja virka Kannonkoskella tuli avoimeksi, kun viime vuonna kunnanjohtajana aloittanut Sakari Varala irtisanoutui virastaan lokakuun lopussa. Varalan mukaan irtisanoutumiseen ei liittynyt mitään dramatiikkaa.  

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)