Loviisan kaupunginvaltuusto valitsee kaupungille uuden kaupunginjohtajan 3. kesäkuuta, mutta sitä ennen valtuustoryhmät pääsevät haastattelemaan neljä kärkihakijaa. Kaupunginjohtajan rekrytointiprosessista vastaava valintaryhmä päätti, että oikeustieteen maisteri Elina Amnell-Holzhäuser, filosofian maisteri Tomas Björkroth, valtiotieteiden maisteri Christian Sjöstrand ja valtiotieteiden maisteri Inka Tikkanen kutsutaan kaupunginvaltuustoryhmien haastatteluihin.

Samat henkilöt kävivät aiemmin tässä kuussa henkilöstöarvioinnissa. Amnell-Holzhäuser on Loviisan hallintojohtaja ja vt. kaupunginjohtaja ja Böhme Loviisan talousjohtaja. Sjöstrand on takavuosina työskennellyt muun muassa Lapinjärven kunnanjohtajana ja Tikkanen on Uudenmaan liiton hallintojohtaja.

Valtuustoryhmien suorittamat haastattelut järjestetään keskiviikkona 29. toukokuuta ja haastattelujen jälkeisenä päivänä kaupunginhallitus päättää esityksestään kaupunginvaltuustolle. Loviisan kaupunginjohtajan virkaa haki 15 henkilöä. Loviisassa kaupunginjohtaja valitaan virkaan seitsemän vuoden määräajaksi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*