Maakuntien tilatarpeista vastaava kiinteistöyhtiö Maakuntien tilakeskus Oy:n yhtiökokous on valinnut yhtiön hallitukseen kolme uutta jäsentä. Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies, Etelä-Karjalan muutosjohtaja Aija Tuimala ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankejohtaja Raija Malmström aloittavat yhtiön hallituksessa maaliskuun alusta 2018 alkaen.

Tilakeskuksen hallituksen tehtäviä ovat muun muassa yhtiön vuokrajärjestelmästä, asiakkuuksien hoitamisesta sekä yhtiön rakenteesta ja organisoinnista päättäminen. Yhtiön valmisteluun on tähän mennessä osallistunut maakuntien asiantuntijoita projektiryhmässä ja asiakasneuvottelukunnassa.

Maakuntien tilakeskuksen hallituksen puheenjohtajana toimii Senaatti-kiinteistöjen toimitusjohtaja Jari Sarjo ja varapuheenjohtajana valtiovarainministeriön budjettineuvos Riku Jylhänkangas. Hallituksen jäseniä ovat Häkämiehen, Tuimalan ja Malmströmin lisäksi Independent Adviser Jorma Heinonen ja Senaatti-kiinteistöjen talousjohtaja Mikko Ahola. Hallituksen toimikausi on enintään vuoden 2019 loppuun.

RAFO 2024: Katso tästä tuoreimmat jutut