Kontiolahden kunnan elinvoimaa edistävien tytäryhtiöiden Kontionloikka Oy:n ja Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n yhteiseksi toimitusjohtajaksi on valittu MBA Jarkko Peiponen. Aiemmin Peiponen on hoitanut yhtiöiden toimitusjohtajan sijaisuutta sekä työskennellyt Kontiolahden kunnan yritysvalmentajana kaikkiaan yli kuuden vuoden ajan.

Yhtiöiden yhteisen toimitusjohtajan tehtävää kohtaan oli runsaasti kiinnostusta. Tehtävään haki kaikkiaan 25 henkilöä, joista viisi haastateltiin. Yhtiöiden hallitukset tekivät päätöksen valinnasta torstaina 23. toukokuuta.

Kontiolahdella toimii yli 800 yritystä ja uusia perustetaan vuosittain noin 60 kappaletta. Kontiolahden Yrityspalvelun omistamissa toimitiloissa on kaikkiaan yli 550 teollista työpaikkaa. Kunnan alueella teollisia työpaikkoja on yhteensä noin 1350 kappaletta. Uusin Kontiolahden Yrityspalvelun omistama kiinteistö on vuonna 2023 Jotwire Oy:lle tehty laajennus.

Aiemmin tässä kuussa kerrottiin, että Suomen Yrittäjien Kuntabarometrin mukaan Kontiolahti on kolmatta kertaa peräkkäin Pohjois-Karjalan paras sekä kokonaisarviossa, että esimerkiksi yrityspalveluissa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*