Kevan IT-johtajaksi on valittu varatuomari, oikeustieteen kandidaatti Tommi Heinonen.
Hän siirtyy Kevaan CGI Suomi Oy:stä Vice President, Pension Services -tehtävästä.

Aiemmin Heinonen on työskennellyt Affecto Finland Oy:ssä työeläketoimialan Industry Leaderinä sekä projektipäällikkönä. Lisäksi hän on työskennellyt työeläkevakuutusyhtiö Varmassa muun muassa suunnittelupalvelujen eläkepalvelujohtajana, osastopäällikkönä sekä tietohallintojohdon ja liiketoimintojen lakimiehenä.

– Kevalla on merkittävä ja näkyvä rooli yhteiskunnassa ja odotan innolla uutta tehtävääni. Työeläkeala muuttuu vauhdikkaasti. Fokuksessa on muun muassa asiakkuuksien johtaminen analytiikan keinoin, lisäksi data ohjaa kaikkea tekemistä yhä vahvemmin. Työeläkealan tulee osoittaa toimintansa vaikuttavuus ja tehokkuus asiakkaille ja sidosryhmille entistä paremmilla palveluilla. Rajapinnat avautuvat ja kumppanuuksien ja verkostojen merkitys korostuu, kertoo Heinonen Kevan tiedotteessa.

– It-johtaja on erittäin tärkeässä roolissa, kun palveluita ja toimintaa automatisoidaan ja digitalisoidaan. Keva ja toimintaympäristö muuttuvat ja sen vuoksi Heinosen aiempi toimialan ja Kevan tuntemus antavat hyvät edellytykset työhön, kertoo Kevan varatoimitusjohtaja Kimmo Mikander.

Heinonen aloittaa Kevan IT-johtajana 1.5.2018. IT-johtaja on Kevan johtoryhmän jäsen.

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä