Pohjois-Karjalan suunnalla halutaan ottaa lisäaika käyttöön, kun uutta hyvinvointialuejohtajaa etsitään.

Pohjois-Karjalassa halutaan jatkaa hakuaikaa hyvinvointialuejohtajan virkaan. Määräaikaan mennessä hakemuksensa jätti neljä hakijaa, joiden joukossa oli myös Siun soten toimitusjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Ilkka Pirskanen.

Aluehallitus on koolla seuraavan kerran 19. huhtikuuta, jolloin jatkoaskelista valinnan suhteen päätetään. Maanantaina asiaa käsitteli jo aluevaltuuston ja – hallituksen puheenjohtajisto.

-Joukossa on hyviä ja päteviä hakijoita, mutta olisimme toivoneet hakijamäärää suuremmaksi. Halusimme siksi jatkaa hakuaikaa, aluevaltuuston puheenjohtaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd) myöntää Siun Soten tiedotteessa.

Hakemuksensa jättivät Ilkka Pirskasen ohella kasvatustieteiden maisteri, Järvi-Suomen Terveys Oy:n toimitusjohtaja Markku Hämäläinen, terveystieteiden maisteri, Janakkalan sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaja Päivi Niiranen ja yhteiskuntatieteiden maisteri, Helsingin kaupungin hallintopäällikkö Tero Oinonen.

MainosMikäli aluehallitus päättää jatkaa hakuaikaa, niin hyvinvointialuejohtajan valinta siirtynee kesäkuun aluevaltuustoon.