Punkalaitumella on valittu kolme kunnanjohtajan virkaa hakenutta haastatteluihin. (Kuva: Punkalaitumen kunta)

Punkalaitumen kunnanjohtajavalinnassa on erottumassa kolmen kärkiehdokkaan joukko. Kunnanjohtajan valintatyöryhmä on päättänyt kutsua haastateltaviksi kolme henkilöä, jotka ovat rehtori Tuomo Tenhunen Tampereelta, erikoissuunnittelija Juha-Pekka Mannila Nokialta ja kunnanjohtaja Tiina Pelkonen Alajärveltä.

Kyyjärven kunnanjohtajana toimiva Tiina Pelkonen ei ollut virkaa hakeneiden joukossa, vaan hän antoi hakuajan päättymisen jälkeen suostumuksensa virkaan. Pelkonen on johtanut Keski-Suomessa sijaitsevaa reilun tuhannen asukkaan Kyyjärveä vuodesta 2018 lähtien.

Punkalaitumen kunnanjohtajan virka kiinnosti ensimmäisellä kierroksella vain neljä hakijaa, mutta hakuajan jatkaminen moninkertaisti hakijamäärän. Toisella yrittämällä napsahteli kunnan kirjaamoon 13 hakupaperit, jonka lisäksi Tiina Pelkonen antoi suostumuksensa virkaan.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Alustavan aikataulun mukaan kunnanhallitus antanee ehdotuksensa valtuustolle 17.6.2024 ja valtuuston valitsee uuden kunnanjohtajan juhannuksen jälkeisenä maanantaina.  Virka vapautuu, koska nykyinen kunnanjohtaja Tuija Ojala irtisanoutui virasta ja ilmoitti jäävänsä osa-aikaiselle vanhuuseläkkeelle 1.12.2024 alkaen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*