Reisjärven avoinna oleva kunnanjohtajan virka kiinnosti määräaikaan mennessä 12 hakijaa. Virkaa hakivat hallintotieteiden maisteri Tiina Isotalus, metsätalousinsinööri AMK Kari Jalkanen, nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja Toni Kallio, valtiotieteiden maisteri Petri Luukkonen, insinööri YAMK Anna Nieminen, koneinsinööri Matias Ojalehto, filosofian maisteri Tuomo Pesonen, kauppatieteiden maisteri, ekonomi Antti Ritvonen, filosofian maisteri Pekka Ruuskanen, kauppatieteiden maisteri ja filosofian maisteri Tuomo Tenhunen, filosofian maisteri Päivi Tuomi ja Anssi Vienola.

Hakijoista Tiina Isotalus vaikuttaa Kokkolan kunnallispolitiikassa ja oli lyhyen aikaa kuntaministerin erityisavustajana 2021-2022. Kuntapuolella hän on toiminut viime vuosina Kalajoen, Reisjärven ja Alavieskan talous- ja hallintotehtävissä. Matias Ojalehto on puolestaan vaikuttanut Oulun kunnallispolitiikassa ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntapolitiikassa. Anna Nieminen on Kympin työllisyysalueen määräaikainen valmistelujohtaja.

Pohjois-Pohjanmaan eteläreunalla sijaitsevan reilun 2500 asukkaan Reisjärven ylimmän viranhaltijan paikka tuli avoimeksi, kun kunnanjohtajaksi maaliskuussa 2020 valittu Marjut Silvast irtisanoutui virasta huhtikuun puolivälissä

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*