kuva: Karkkilan kaupunki
Karkkilan kaupungintalo.

Karkkilan kaupunginjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 11 hakemusta ja 2 suostumusta. Hakuaika päättyi 4. kesäkuuta.

Virkaa hakivat diplomi-insinööri, FCG Koulutus Oy:n koulutuspäällikkö Otto Härkönen, hallintotieteiden maisteri Lauri Lepola, diplomi-insinööri Rauno Mäkinen, hallintotieteiden maisteri, Järvenpään talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, hallintotieteiden maisteri, Liikenneviraston talousjohtaja Kristiina Tikkala, diplomi-insinööri, tutkija ja tutkimuskoordinaattori Heidi Tuiskula, oikeustieteen ja kauppatieteiden maisteri, toimitusjohtaja Taneli Tuomaala, filosofian lisensiaatti, Kauhavan sivistysjohtaja Markku Viitasaari, rakennusinsinööri (YAMK), Karkkilan yhdyskuntatekniikan päällikkö Esko Vuolukka, kauppatieteiden maisteri, Laurea-ammattikorkeakoulun kehittämispäällikkö Irene Väkevä-Harjula ja pääesikunnan osastoesiupseeri Mikko Westersund.

Suostumuksensa ovat antaneet Tampereen yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telèn ja Karkkilan tekninen johtaja Kari Setälä.

Karkkila joutui etsimään uutta kaupunginjohtajaa, kun Marko Järvenpää irtisanoutui huhtikuussa. Järvenpää jättää virkansa 15. heinäkuuta, ja hän jäi lomien takia käytännössä pois töistä jo toukokuussa.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.