Kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtaja Antti Ahonen siirtyy määräajaksi kokoomuksen kuntavaalipäälliköksi.

Kokoomuksen kuntavaalipäällikön tehtävään on valittu Antti Ahonen, 42. Ahonen siirtyy tehtävään määräajaksi kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajan paikalta.

Ahonen on Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu ja sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja, ja hän toimii kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtajana Hämeenlinnassa.

Ahonen on humanististen tieteiden kandidaatti. Hän on aiemmin työskennellyt muiden muassa Suomalaisuuden Liiton ja Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtajana sekä yhteiskuntaopin opettajana. Hänet tunnetaan myös ennätyspotin Haluatko Miljonääriksi -tv-visailusta voittaneena tietovisojen harrastajana.

Valinnan teki kokoomuksen puoluehallitus Helsingissä tiistaina. Samassa kokouksessa kokoomuksen yhteyspäälliköksi valittiin hallintotieteiden maisteri Elina Laavi, 38.

Laavi on työskennellyt muiden muassa Lahden kaupungin yhteysjohtajana, Keravan ja yhdeksän muun kaupungin KUUMA-liikelaitoksen yhteistyöjohtajana ja viimeksi Työeläkevakuuttajat Telan yhteiskuntasuhdepäällikkönä.

Yhteyspäällikkö ja kuntavaalipäällikkö työskentelevät kokoomuksen puoluetoimistolla Helsingissä.