Antti-Jussi Vahteala työskentelee Sievissä Kai Korhosen sijaisena.

Antti-Jussi Vahteala toimii Sievin vs. kunnanjohtajana 9. tammikuuta 2025 saakka. Sievin kunnanhallitus päätti asiasta maaliskuussa.

Vahteala aloitti työt Sievissä marraskuussa vs. hallintojohtajana. Tammikuusta lähtien hänen hoidossaan olivat sekä hallintojohtajan että kunnanjohtajan tehtävät. Työtaakka helpottui pari viikkoa sitten, kun Marjaana Haapakoski aloitti hallintojohtajan sijaisena.

Vahteala joutui valinnan eteen, sillä hänet valittiin Alavuden talousjohtajaksi tammikuussa, ja hänen oli tarkoitus aloittaa siellä toukokuussa.

– Alavus on hyvä kaupunki ja olen saanut sieltä erittäin myönteisen kuvan, mutta kertaa pidemmän korren vei Sievi, Vahteala kertoo.

– Minut on otettu Sievissä vastaan hyvin ja täällä on ilo tehdä töitä. Meillä on hyvä porukka tekemässä töitä Sievin ja sieviläisten eteen. Täällä on sekä työporukalla, että luottamushenkilöillä hyvä keskustelemisen kulttuuri ja tekemistä leimaa eteenpäin menemisen ja kehittämisen ilmapiiri.

Vahteala on toiminut aiemmin muun muassa Haapaveden talousjohtajana, Haapaveden kaupunginjohtajana ja Korpelan Voiman kuntayhtymän toimitusjohtajana. Hän sijaistaa Sievissä Kai Korhosta, joka on virkavapaalla tammikuuhun 2025 saakka.