kuva: Ville Juurikkala
Etelä-Karjalan liiton bändikuvassa ovat hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen, viestintäasiantuntija Virve Lindström, Aasia-asiantuntija Ding Ma sekä liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen.

Etelä-Karjala etsii uutta maakuntajohtajaa näyttävällä kampanjalla. Rock-henkisen kampanjan mottona on: Parhaaseen on tyydyttävä.

– Oletko moderni kosmopoliitti ja uusinajattelija? Oletko peloton tiennäyttäjä ja valmis astumaan valokeilaan työyhteisöbändimme johtajana ja maan parhaana maakuntajohtajana? Etelä-Karjalan liitto kysyy ilmoituksessaan.

Kampanjailmoituksessa on kuvattu Etelä-Karjalan liiton työntekijöitä rock-bändinä tulipatojen äärellä. Bändin solistin paikka on tyhjä. Kuvassa ovat Etelä-Karjalan liiton hallinto- ja kehittämisjohtaja Olli Seppänen, viestintäasiantuntija Virve Lindström, Aasia-asiantuntija Ding Ma sekä liikenneasiantuntija Sonja Tynkkynen. Valokuvat on ottanut artistikuvauksiin erikoistunut kuvaaja Ville Juurikkala.

Etelä-Karjalan maakuntajohtajan virka tuli haettavaksi, kun nykyinen maakuntajohtaja Matti Viialainen ilmoitti siirtyvänsä eläkkeelle. Viran hakuaika päättyy 28. helmikuuta. Molemmat Karjalat etsivät uutta maakuntajohtajaa samaan aikaan: myös haku Pohjois-Karjalan maakuntajohtajaksi päättyy 28. helmikuuta.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)