kuva: Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Pohjois-Karjalan maakuntaliiton toimitilat sijaitsevat vuonna 1852 valmistuneessa Pielisjoen linnassa.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on julistanut maakuntajohtajan viran haettavaksi. Haussa on pohjoiskarjalaisen arvomaailman jakava heimopäällikkö.

– Tunnetko paloa Pohjois-Karjalan kehittämiseen ja edunvalvontaan? Oletko intohimoinen yhteistyöjohtaja, joka hyödyntää sujuvasti verkostoja ja puhuu muut puolelleen? Tartutko ilolla uuteen ja rohkaiset muitakin uudistumaan? Osaatko luovia yllättävissäkin tilanteissa ja olet tarvittaessa valmis vaihtamaan farkut verkkarihousuun? maakuntaliitto kyselee työpaikkailmoituksessaan.

Hakuaika päättyy 28. helmikuuta. Maakuntajohtaja on tarkoitus valita maakuntavaltuuston kokouksessa kesäkuussa, ja uusi johtaja aloittaa tehtävässään viimeistään tammikuun alussa 2021.

Vuodesta 2001 maakuntaa johtanut Pentti Hyttinen jätti tehtävänsä 2015. Sen jälkeen Pohjois-Karjalassa jäätiin odottamaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistumista ja jätettiin maakuntajohtajan virka täyttämättä. Maakuntajohtajan tehtäviä on hoitanut määräaikaisin pestein kehittämispäällikkö Risto Poutiainen.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.