Kuva: Pixabay

Valintaa valmisteleva rekrytointiryhmä on valinnut Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi hakeneista viisi haastateltavaa.

Haastatteluvaiheeseen jatkavat viestintäyrittäjä, muun muassa Kuntalehden päätoimittajana aiemmin työskennellyt Marja Honkakorpi, Imatran kaupungin viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Susanna Niinivaara, Kelan ma. yhteiskuntasuhdejohtaja Ville Korhonen ja Digi- ja väestötietovirastossa johtajana työskentelevä Mikko Mattinen.

– Hakijoiden joukossa on todellisia viestinnän strategisen johtamisen ammattilaisia. Hakijajoukon taso on todella kova, ja jouduimme karsimaan joukosta jo tässä vaiheessa varsin kovan luokan tekijöitä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen, sd., hyvinvointialueen tiedotteessa.

Hakijat menevät soveltuvuusarvioon ennen haastattelukierrosta, ja haastatteluiden jälkeen rekrytointiryhmä tekee asiassa esityksen aluehallitukselle. Hyvinvointialueella on toiveena, että uusi viestintäjohtaja aloittaa työnsä jo joulukuun alussa tai viimeistään vuodenvaihteessa.

Tehtävää tavoitteli 16 hakijaa.