Haluamme johtajan, jolla on näkemystä, ideoita ja kyky katsoa pitkälle horisonttiin, ja sen ylitse, Joensuun kaupunki lausuu työpaikkailmoituksessaan. (Kuva: Joensuun kaupunki/Lev Karavanov)

Joensuu hakee uutta kaupunginjohtajaa. Haku käynnistyi 1. maaliskuuta ja se päättyy keskiviikkona 29. maaliskuuta kello 16.

– Etsimme innovatiivista ja ennakkoluulotonta ihmistä, joka tietää kuinka ihmisiä ja asioita johdetaan. Vankka kokemus talous- ja henkilöjohtamisesta on välttämätön tehtävän hoitamiseen. Toivomme uudelta kaupunginjohtajalta avoimuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Joensuussa on terve hallintokulttuuri, ja sellaisena haluamme sen myös säilyttää, sanoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jere Nuutinen Joensuun kaupungin tiedotteessa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Kaupunginvaltuuston on määrä valita kaupunginjohtaja toukokuun kokouksessaan.

Nykyinen kaupunginjohtaja Kari Karjalainen jää eläkkeelle elokuun lopussa ja uuden kaupunginjohtajan on tarkoitus aloittaa työnsä syyskuun alussa. Karjalainen on työskennellyt Joensuun kaupunginjohtajana vuodesta 2010.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)