Ilmajoki valitsee uuden kunnanjohtajan 21. helmikuuta. (Kuva: Ilmajoen kunta)

Maanantaina kokoontunut Ilmajoen kunnanhallitus ei tehnyt yksilöityä esitystä siitä, kuka pitäisi valita Ilmajoen uudeksi kunnanjohtajaksi. Se tyytyi esittämään 21. helmikuuta kokoontuvalle valtuustolle, että valtuusto suorittaa kunnanjohtajan virkavaalin.

Soveltuvuusarvioinneissa käyneet kärkiehdokkaat ovat hallintotieteiden maisteri Sanna-Maija Kormano, kauppatieteiden maisteri Hannu Mars ja hallintotieteiden maisteri ja kauppatieteiden maisteri Aki Ruotsala.

Kormano on Ilmajoen henkilöstöjohtaja ja vt. hallinto- ja talousjohtaja ja Mars Keuruun entinen kaupunginjohtaja. Ruotsala työskentelee Etelä-Pohjanmaan TE-toimistossa työnvälitys- ja yrityspalveluiden palvelujohtajana.

Virkaa tavoitteli 11 hakijaa. Sanna-Maija Kormano ja Hannu Mars eivät olleet hakijoiden joukossa, vaan antoivat suostumuksensa virkaan hakuajan päättymisen jälkeen.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Ilmajoki valitsee seuraajan lokakuussa irtisanoutuneelle Seppo Pirttikoskelle. Pirttikoski johti Ilmajoen kuntaa vuodesta 2004.