Jami Holtari on työskennellyt Etelä-Karjalan yrittäjien toimitusjohtajana vuodesta 2013. (kuva: Etelä-Karjalan yrittäjät)

Etelä-Karjalan maakuntahallitus on valinnut Jami Holtarin Etelä-Karjalan liiton elinvoimajohtajan virkaan. Holtari on Etelä-Karjalan yrittäjien toimitusjohtaja.

Holtari on vuonna 1972 syntynyt diplomi-insinööri. Etelä-Karjalan yrittäjien johdossa hän on ollut vuodesta 2013. Hän on ollut maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) jäsen vuodesta 2014 ja yhteistyöryhmän sihteeristön (MYRS) varapuheenjohtajana vuodesta 2018. Yrittäjäjärjestön edustajana hän oli mukana myös taannoisen maakuntauudistuksen seuranta- ja työryhmissä 2017 – 2018.

Etelä-Karjalan liiton aluekehitysjohtaja Satu Sikanen valittiin maakuntajohtajaksi viime kesänä, ja liiton organisaatiota uudistettiin sen jälkeen. Osana organisaatiouudistusta aluekehitysjohtajan ja aluesuunnittelujohtajan virat päätettiin yhdistää elinvoimajohtajan viraksi.

Varasijalle maakuntahallitus valitsi Etelä-Karjalan liiton yhteyspäällikön Veli-Matti Kesälahden. Virkaa tavoitteli 14 hakijaa, joista haastattelujen jälkeen henkilöarviointiin pääsivät Holtarin ja Kesälahden lisäksi Laura Peuhkuri ja Topiantti Äikäs.