kuva: Janakkalan kunta
Janakkala valitsee kevään aikana uuden kunnanjohtajan.

Janakkalan kunnanjohtajakisan neljä kärkiehdokasta ovat kuntalaisten tentattavina keskiviikkona. Verkkolähetys alkaa kello 18.

Tentissä ovat mukana ne johtajakandidaatit, jotka valintaa valmisteleva haastatteluryhmä valitsi haastattelujen jälkeen soveltuvuusarviointiin. Nelikkoon kuuluvat Jenni Jokela, Petrus Kukkonen, Lasse Peltonen ja Reijo Siltala.

Jokela on Janakkalan talous- ja hallintojohtaja ja vt. kunnanjohtaja. Kukkonen on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin projektijohtaja, Peltonen Muonion ex-kunnanjohtaja ja Siltala Karhuseudun toiminnanjohtaja ja Kokemäen ex-kaupunginjohtaja.

Virkaa tavoitteli 20 hakijaa ja 4 suostumuksensa antanutta. Virka tuli haettavaksi, kun kuntaa vuodesta 2014 johtanut Tanja Matikainen jätti tehtävänsä viime vuoden marraskuussa.

Tenttiä pääsee seuraamaan kunnan etusivulle tulevasta linkistä ja kunnan some-kanavien kautta. Webinaarina toteutettavassa tilaisuudessa ehdokkailta kysytään kuntalaisten jo ennakkoon lähettämiä kysymyksiä, ja tilaisuuden aikana voi esittää myös uusia kysymyksiä.

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä