kuva: Ville Miettinen

Joensuun kaupunginhallitus on antanut kirjallisen varoituksen kaupungin kehitysjohtajalle Janna Puumalaiselle.

Kaupungin selvityksien mukaan kehitysjohtaja on käyttänyt väärin työnantajan luottokorttia, laiminlyönyt sivutoimiluvan ilmoitusmenettelyä ja toiminut työnantajan työnjohdon vastaisesti sekä käyttäytynyt epäasiallisesti. Rikkeet ovat toteutuneet touko-elokuun aikana. Joensuun kaupunginhallitus käsitteli kehitysjohtajan laiminlyöntejä kokouksessaan maanantaina 7. syyskuuta

– Rikkeisiin on puututtu ripeästi sekä asianmukaisesti ja kehitysjohtajan kanssa on selvitetty tapahtumat. Tässä vaiheessa työnantajan on luonnollisesti annettava kirjallinen varoitus viranhaltijalle, toteaa Joensuun kaupungin henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen kaupungin tiedotteessa.

Kehitysjohtaja on virkavapaalla syyskuun loppuun saakka, jonka aikana kehitysjohtajan viransijaisena toimii kansliapäällikkö Jari Horttanainen.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)– Kehitysjohtajan poissaolo ei vaikuta kaupungin sitoumuksiin tai hankkeisiin, vaan kaupungin kehittämistä ja sovittuja toimenpiteitä viedään hyvällä sykkeellä eteenpäin, Joensuun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Eskelinen, sd., sanoo.