​Juha Koskinen on työskennellyt Audiator-yhtiöihin kuuluvassa Audiaprossa vuodesta 2005 kuntien talouden konsultointitehtävissä. Viimeiset kaksi vuotta hän on vastannut pääosin Audiator -yhtiöiden asiakkuuksien hallinnasta. Koskinen on toiminut myös Audiapron kehittämispäällikkönä ja varatoimitusjohtajana vastaten osaltaan liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen Audiator-yhtiöille tuloa Juha Koskinen työskenteli noin 13 vuotta kuntien elinkeinotoimien kehittämistyössä ja neljä vuotta ulkoistamisratkaisuja tarjoavassa palveluyrityksessä.

Juha Koskinen on ollut mukana rakentamassa Audiapron nopeaa kasvua alansa keskeiseksi toimijaksi. Johdon konsultointi- ja neuvontapalveluita, sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan palveluita, ICT- tarkastusta ja konsultointia ja koulutusta tarjoava yhtiö on myös vahvasti mukana keskeisissä valtakunnallisissa julkisektorin sekä sosiaali- ja terveysalan kehittämishankkeissa. Yhtiön palveluksessa olevien yli 20 huippuosaajan lisäksi Audiapron käytettävissä on kattava asiantuntijaverkosto.

Audiapron tulevaisuuden näkymä on valoisa ja Koskinen uskoo positiivisen kehityksen jatkuvan myös tulevina vuosina. Koskisen edeltäjänä pitkä uran Audiator -yhtiöissä tehnyt Olli Ainasvuori siirtyy uusiin tehtäviin Kunnan TAITOA Oy:n (ent. KPK THH Oy:n) kehitysjohtajaksi. Olli Ainasvuoren yhteistyösuhde Audiapron kanssa säilyy jatkossakin.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Juha Koskinen, 050 511 2391, juha.koskinen@audiapro.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*