Anna Kaskinen työskentelee Taivassalon kunnassa rehtorina ja sivistystoimenjohtajana.

Vehmaan valtuusto valitsi maanantaina äänin 19-2 Anna Kaskisen uudeksi kunnanjohtajaksi. Kaskinen on keskustan valtuutettu Vehmaan valtuustossa ja kunnanhallituksen puheenjohtaja. Hän työskentelee Taivassalon kunnassa rehtorina ja sivistystoimenjohtajana.

Valtuutettu Anne Raitakari, kok., esitti uudeksi kunnanjohtajaksi Kyyjärven kunnanjohtajaa Tiina Pelkosta. Hän perusteli esitystään Pelkosen talous- ja markkinointiosaamisella sekä hänen kokemuksellaan ja menestyksellään Kyyjärven kunnanjohtajan tehtävässä. Anna Kaskisen ansioiksi katsottiin syvällinen Vehmaan tuntemus ja orientoituminen juuri Vehmaan kunnanjohtajaksi.

– Kunnanjohtajan pestissä eniten motivoi koko organisaation johtaminen. Erityisesti juuri Vehmaan kunnan johtaminen on ollut tavoitteeni ja haaveeni jo pitkään. Oman asuinkunnan luotsaaminen muuttuvalla kuntakentällä ja vahva usko Vehmaan elinvoiman kehittämiseen ja mahdollisuuksiin inspiroivat minua, Kaskinen sanoo.

Kunnanjohtajan virkaa tavoitteli 18 hakijaa, joista 4 sai kutsun haastatteluun.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Vehmaan nykyinen kunnanjohtaja Ari Koskinen jää eläkkeelle. Hän on toiminut tehtävässään vuodesta 2015.

Lisätty Anna Kaskisen kommentti 30.4. kello 12.27.