Lappeenrannan kaupunginjohtaja Seppo Miettinen jättää tehtävänsä vuodenvaihteessa.

Miettinen jää vanhuuseläkkeelle virallisesti 1. huhtikuuta 2012, mutta lomien takia hänen viimeinen työpäivänsä on joulukuussa 2011. Miettinen täyttää marraskuussa 64 vuotta.

Seppo Miettinen valittiin Lappeenrannan kaupunginjohtajaksi lokakuussa 2004. Lappeenrannan kaupungin palveluksessa Miettinen on ollut vuodesta 1977 alkaen.

Miettinen toimi ennen kaupunginjohtajan tehtäväänsä kahdeksan vuotta laki- ja liiketoimintajohtajana sekä kaupunginjohtajan ensimmäisenä varamiehenä ja sitä ennen muun muassa kaupunginlakimiehenä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Ilmoitus Seppo Miettisen vanhuuseläkkeelle siirtymisestä menee Lappeenrannan kaupunginvaltuustolle tiedoksi 18. huhtikuuta. Sen jälkeen käynnistyy uuden kaupunginjohtajan valinta. Lappeenrannassa on tavoitteena, että uusi kaupunginjohtaja voidaan valita elokuun 2011 valtuuston kokouksessa.

– Tarkoitukseni oli ilmoittaa eläkkeelle siirtymisestäni jo pari kuukautta aikaisemmin, mutta halusin omalta osaltani saada kaupunkiyhtiöitä koskevat muutokset hoidettua ennen ilmoituksen jättämistä, Miettinen kertoo Lappeenrannan kaupungin tiedotteessa.​

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*