Muutosjohtaja Matti Muukkosen virkasuhde Riihimäellä päättyy koeajalla.

– Ikävä kyllä jouduimme tekemään tämän päätöksen tällä kertaa, kertoo Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko kaupungin tiedotteessa.

– Tilanteeseen ei liity dramatiikkaa, vaan kyseessä on normaali toimenpide. Kenenkään yksittäisen henkilön asioiden puiminen julkisuudessa ei ole Riihimäen arvojen mukaista ja siksi emme kommentoi asiaa enempää, toteaa Sulkko.

Tiedotteessa kerrotaan, että Riihimäellä on käynnissä mittava muutos johtamisen kulttuurissa ja organisaatiorakenteissa, ja että tämä työ jatkuu normaaliin tapaan.

– Nyt olemme siinä tilanteessa, että muutosvalmennukset ovat käynnissä ja jatkuvat suunnitellusti. Mattia kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme hänelle menestystä jatkoon, Sulkko sanoo.

Kaupunginjohtaja Sulkko valitsi Pyhärannan kunnanjohtajana toimineen Muukkosen muutosjohtajaksi maaliskuussa. Kyseessä oli kahden vuoden määräaikainen virka. Muutosjohtajan tehtäväksi oli määritelty yhdenmukaisten toimintakäytäntöjen luominen uudelle kaupunginhallituksen toimialalle, kaupungin keskitetyt kehittämistehtävät ja hanketoiminnan koordinointi.