By Iisalmi -agentit toteuttavat seudun yrityksiltä saamiaan tehtäviä. (Kuva: Iisalmen kaupunki)

Iisalmen kaupunki ja siellä toimivat kansainväliset yritykset haluavat herättää tulevaisuuden osaajien eli opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kiinnostusta itseään kohtaan. Asian edistämiseksi kaupunki ja By Iisalmi -yritys- ja oppilaitosverkosto rekrytoivat somessa ja opiskelu- ja harrastusverkostoissa aktiivisia nuoria agenteikseen. Tietoa halutaan levittää Suomen suurimmissa opiskelijakaupungeissa ja somessa.

Toukokuisen agenttihakuun osallistuneiden nuorten joukosta valitaan enintään kymmenen By Iisalmi -agenttia, jotka suorittavat elo-lokakuussa opiskelukaupungeissaan sekä harrastus- ja opiskelijaverkostoissaan erilaisia Iisalmen seutuun ja yrityksiin liittyviä agenttitehtäviä ja julkaisevat niistä sisältöä somessa.

Taustalla on Iisalmen seudun kehittyvien yritysten tarve saada uusia osaajia monipuolisiin työtehtäviinsä.

Iisalmi haluaa viestiä ja markkinoida alueestaan oivaltavasti ja kokeillen sellaisilla tavoilla, joita kuntamarkkinoinnissa ei ole aiemmin nähty.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)– Pienen kaupungin on uskallettava käyttää rohkeasti uusia, oivaltavia tapoja herättää kiinnostusta erottuakseen massasta, kuvailee Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen kaupungin tiedotteessa.

Yksi agentiksi pääsemisen ehto on aktiivinen sisällöntuotanto ja seuraajakunta somessa. Agenttien ei kuitenkaan tarvitse olla koko kansan tuntemia vaikuttajia, vaan tavallisia, ennakkoluulottomia ja innostuneita nuoria, jotka ovat kiinnostuneita Iisalmesta ja joihin muiden samanikäisten on helppo samaistua.

Kaupungin näkemyksen mukaan mikro- ja nanovaikuttajuus ovat markkinoinnissa nousevia trendejä ja aito, ei liian tuotettu sisältö kiinnostaa yhä enemmän.

Agentiksi voi hakea kuka vain 18–25-vuotias opiskelija tai vastavalmistunut, joka asuu tai opiskelee Iisalmen ulkopuolella, mieluiten opiskelijakeskittymässä. Lisätietoja löytyy Iisalmen verkkosivuilta.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*