Taitettu sanomalehti
Neljällä kielellä ilmestyvässä erikoisnumerossa on toimintaohjeita ja tärkeitä yhteystietoja kuten auttavia numeroita. Kuvituskuva. Kuva: Pixabay

Joensuun kaupungin tiedotuslehti Joensuun Uutiset ilmestyy tänään keskiviikkona nelikielisenä. Erikoisnumero koronaviruksesta ja pandemian vaikutuksista ilmestyy suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi.

– Tänä erityisenä aikana, jolloin kaupungin palveluissa on paljon muutoksia ja jokaisen kaupunkilaisen tiedontarve on suuri, haluamme tehostaa viestintäämme myös muilla kielillä kuin suomeksi, kertoo kaupungin markkinointipäällikkö Markku Pyykkönen tiedotteessa.

Lehti sisältää perustietoa koronasta, tärkeitä yhteystietoja ja toimintaohjeita kuntalaisille sekä tietoa muutoksista Joensuun kaupungin palveluissa. Lehden sisältö on toimitettu yhteistyössä Siun soten kanssa.

Joensuun Uutiset jaetaan Joensuussa kotitalouksiin Karjalan Heili -lehden välissä. Lisäksi lehteä on jaossa kaupungin palvelupisteissä ja maahanmuuttajapalveluissa. Erikoisnumero on luettavissa myös täällä.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*