Urakoitsijan 130 työntekijän ulosmarssi ei vaikuttanut Jyväskylän veden ja energian tuotantoon tai jakeluun. Jyväskylän Energian toimitusjohtaja Tuomo Kantola kertoo, että häiriö- ja päivystystyöt hoidettiin normaalisti.

 

Jyväskylän Energia on kevään kuluessa käynyt yt-neuvotteluja JE-Urakoinnin liikkeenluovutussuunnitelmasta. Kantolan mukaan henkilöstölle on viestitty alusta alkaen, että Jyväskylän Energia tarvitsee urakointiyhtiön osaamista jatkossakin.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



 

– Keskustelimme tänä aamuna urakointiyhtiömme luottamusmiesten kanssa tilanteesta. Yhteinen tavoite on tietenkin työrauhan palauttaminen mahdollisimman nopeasti, Kantola toteaa.

 

JE-Urakointi Oy:n pääluottamusmies Juha-Pekka Tarhanen ei usko ulosmarssin vaikuttavan yhtiön myyntipäätökseen, mutta toivoo sen herättävän keskustelua.

 

– Toivottavasti tämä lisää keskustelua siitä, kannattaako kaupungin alaisuudessa toimivia yksiköitä pilkkoa ja myydä ulos. Toivomme työnantajalta suorempaa tiedottamista silloinkin, kun uutta tiedotettavaa ei ole, Tarhanen selittää.

 

JE-Urakoinnin henkilöstö palaa töihin maanantaiaamuna.

 

(KL / STT)

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*