Kunnallisalan kehittämissäätiön eli KAKSin Arjen turvaaja -tunnustuksen ovat saaneet tänä vuonna apulaisrehtori ja kielten opettaja Jaana Jylhä-Laide Kaustisilta, IT-manager Teemu Nieminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta ja HR-asiantuntija Tuula Toppinen-Bah Helsingistä.

Jaana Jylhä-Laide on toiminut kielten opettajana vuodesta 1992 lähtien. Palkitsemisen perusteluiden mukaan hänen yhteistyönsä naapurikunnan ruotsinkielisen koulun kanssa ja kyky kehittää opetustaan erilaisten oppijoiden tarpeiden mukaan ovat olleet huomionarvoisia.

– Jylhä-Laide on tunnettu siitä, että hän on valmis tarjoamaan tukea oppilailleen tilanteessa kuin tilanteessa, tunteja laskematta. Hänen arvostettu roolinsa oppilaiden tukena ja opettajien voimavarana on ollut korvaamatonta, erityisesti poikkeusaikoina kuten koronapandemian aikana, KAKSin tiedotteessa todetaan.

Tuula Toppinen-Bah on HR-asiantuntija, joka on aktiivisesti tukenut Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan henkilöstöä.

– Hänen panoksensa työkyvyn tehostetun tuen alueella on ollut merkittävä, tarjoten ratkaisuja ja tukea työuran jatkumiseen sujuvasti. Tuula on myös ollut aktiivinen työyhteisön jäsen ja rohkea voima organisaatiossa. Hänen rohkea asenteensa ja halunsa tarttua uusiin haasteisiin ovat olleet esimerkillisiä.

Teemu Nieminen on IT-manager, joka on johtanut Tampereen seudun ammattiopiston (Tredu) atk-tukea lähes kymmenen vuoden ajan.

– Hänen innovatiiviset lähestymistapansa ja syvä ammattitaitonsa ovat auttaneet säästämään kustannuksia ja tehostamaan toimintaa. Niemisen poikkeuksellinen sitoutuminen ja halu auttaa tekevät hänestä arvostetun kollegan. Hän on tunnettu asiantuntevuudestaan, ystävällisyydestään ja halustaan auttaa, mikä tekee hänestä arvostetun ja kunnioitetun kollegan.

Palkinto on 2500 euron arvoinen stipendi ja Matti Peltokankaan veistos ”Arjen turvaaja”. Palkinnot jakoi presidentti Tarja Halonen 14. helmikuuta Helsingissä.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä