Kuntamarkkinat pidetään tänä vuonna hyvin ajankohtaisessa vaiheessa. Uusi hallitus saanee ohjelmansa kasaan kesäkuun alkupäiviin mennessä ja heti kesälomakauden jälkeen Kuntamarkkinat  tarjoaa syyskuun puolivälissä oivallisen tilaisuuden tutustua hallituksen kuntapoliittisiin linjauksiin ja muun muassa parlamentaarisen kuntalakikomitean alkavaan työhän. Samoin Kuntaliitto esittelee markkinoilla omia linjauksiaan tulevaisuuden kuntakehityksestä.
 
Kuntamarkkinoiden näytteilleasettajat edustavat lähes kaikkia kuntien toimintalohkoja. Eniten, 58 kappaletta, edustaa yleispalveluja, 32 tietotekniikkaa ja televiestintää, 31 näytteilleasettajaa on sosiaali- ja terveyspalvelujen sektorilta, 23 edustaa järjestöjä ja kolmatta sektoria ja 26 teknistä ja ympäristösektoria. 14 näytteilleasettajaa tarjoaa rahoitus- ja vakuutuspalveluja.
 

Kuntamarkkinat pidetään Helsingissä 14.9. – 15.9. Kuntaliiton toimitalossa Helsingin Kalliossa. Tapahtumaa on järjestetty liiton ja Kuntalehden voimin jo vuodesta 1994 lähtien. Tapahtumasta on muotoutunut kuntapäättäjien, valtion, yrityssektorin ja kolmannen sektorin toimijoiden suuri huippufoorumi, joka kokoaa tuhansia osanottajia eri puolilta maata. Erilaisia tietoiskuja ja seminaareja on ehditty valmistella jo noin 150 kappaletta.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*