Marja-Vantaan alueen rakentaminen läntisellä Vantaalla on käynnistymässä. Uusia asukkaita alkaa muuttaa alueelle vuonna 2014. Vantaan kaupunki järjestää nyt alueen hyvinvointipalveluja koskevan palveluarkkitehtuurikilpailun.
 
Kilpailun tavoitteena on löytää uudenlaisia ideoita siihen, millaisia hyvinvointipalveluja Marja-Vantaalla tulevaisuudessa järjestetään ja miten. Haussa on 3-6 keskeistä ideaa.

Tarkoituksena ei ole etsiä valmiita tuotteita, vaan lupaavia aihioita, joiden kehittämistä on mahdollista jatkaa kumppanuudessa Vantaan kaupungin kanssa. Kilpailuun voivat osallistua niin yritykset, yhteisöt kuin yksityishenkilötkin.

Kilpailu alkaa 29.8. ja päättyy 9.12.2011. Tuomaristo koostuu Vantaan kaupungin edustajista ja ulkopuolisista asiantuntijoista. Tuomariston puheenjohtajana on kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkinen. Erityisasiantuntijana toimii Stefan Lindfors.

Marja-Vantaan keskusta ja uudet asuinalueet sijoittuvat noin 17 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen, lähelle pääteitä, Hämeenlinnanväylän Kivistön liittymän molemmin puolin kolme kilometriä Kehä III:lta pohjoiseen. 30 000 asukkaan alue on pinta-alaltaan 21 km2.

(KL)

Lue lisää kilpailusta täältä

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*