Laitilan kaupunki Varsinais-Suomessa toimi nopeasti ukrainalaisten sotapakolaisten auttamisessa. - Totesimme pitävämme kaikkia tänne tulevia ja täällä asuvia samanarvoisina ja samoihin palveluihin oikeutettuina, kaupunginjohtaja Lauri Kattelus kertoo. Hän pitää koskettavana tapaa, jolla laitilalaiset ovat ottaneet evakot vastaan. (Kuva: Suvi Kesäläinen)

Laitilassa seurattiin tiiviisti Ukrainan tapahtumia helmikuussa. Noin 8 500 asukkaan kaupungissa on asunut vakituisesti yli sadan hengen ukrainalaisyhteisö. Se on toiseksi suurin koko Suomessa. Lisäksi kaupunkiin on saapunut vuosittain 400–600 ka...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa