Honkajoen kunnajohtaja Ulla Norrbo esittelee kunnan vaakunaa
Ensi vuoden ainoa kuntaliitos toteutuu Satakunnassa, kun Kankaanpää ja Honkajoki yhdistyvät. Vapaaehtoinen kuntaliitos on aina pakkoa parempi, muistuttaa Honkajoen kunnanjohtaja Ulla Norrbo. - Tulot ovat pienemmät kuin menot. Tulorahoitus ei yksinkertaisesti riitä kunnan toiminnan rahoittamiseen, hän sanoo. Uuteen Kankaanpäähän ennustetaan erittäin kiinnostavia kuntavaaleja. Honkajoki ja Kankaanpää olivat viime vuoden eduskuntavaaleissa maamme kaksi perussuomalaisinta kuntaa. (Kuva: Jussi Partanen)

Honkajoki on tammikuusta alkaen osa Kankaanpään kaupunkia. Se on ensi vuoden ainoa kuntaliitos. Kuntavaalit ovat honkajokisille nyt näytön paikka, sillä palvelut huolettavat.

Honkajoen terveysaseman ovi käy tämän tästä marrasku...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa