Karkkilan kaupunki on yksi niistä kunnista, joissa on podettu johtamiskriisiä kuluneen koronavuoden aikana. Kaupunginjohtaja Tuija Telénin toiminnasta tehty luottamuspula-aloite tyssäsi valtuustossa viime vuoden joulukuussa. - Epäluottamus oli kova juttu eikä viime vuosi ollut helppo, mutta olen luonteeltani optimistinen ja tulevaisuususkoinen. On hyvä, että ongelmat on tuotu esiin, jotta niihin on voitu tarttua, Telén sanoo. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Mika Tallgrenin, sd., mukaan kaikki energia on mennyt kaupunginjohtajakysymyksen vatvomiseen. - Muutamilla on ajojahti mielessä, hän toteaa. Kuva: Sami Kilpiö.

Högforsin valimosta, ylivelkaantumisesta ja punaisuudesta tunnettu Karkkilan kaupunki Uudenmaan pohjoislaidalla on potenut kuluneen koronavuoden ajan johtamiskriisiä. Kaupunginjohtaja Tuija Telénin toiminnasta tehty luottamuspula-aloite tyssäsi va...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa