Mikkelin kaupunginjohtajana pitkään toiminut Timo Halonen on yksi irtisanoutuneista. Häneen kohdistui poliitikkojen puolelta epäluottamusta, mutta valtuustossa luottamusta ei mitattu. - Käytettiin urheiluvertausta, että koska joukkuetta ei voi vaihtaa, pitää vaihtaa valmentajaa. Tosiasiassa kaupungin taloutta ei ole kyetty oikaisemaan riittävästi, koska poliittista yhteisymmärrystä ei ole, Halonen sanoo. (Kuva: Paula Myöhänen)

Mikkelin kaupunginjohtajana toiminut Timo Halonen on yksi lähtijöistä. Hän irtisanoutui kokemansa epäluottamuksen tähden ja siirtyy sen jälkeen, kun uusi kaupunginjohtaja on ottanut tehtävän vastaan, selvitystehtävään kaupungin o...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa