kuva: Salla Peltonen / Lappeenrannan kaupunki
Lappeenranta-seminaari täytti viime vuonna 40 vuotta. Keskustelemassa toimittaja Sanna Ukkola (vas.), Tekesin ohjelmapäällikkö Nuppu Rouhiainen, bisnesantropologi André Noël Chaker ja journalisti Johanna Korhonen.

Viidettä vuosikymmentään aloittavaan Lappeenranta-seminaariin odotetaan 16.–17. elokuuta yli 800 osallistujaa. Tämänvuotinen seminaari kantaa nimeä Kuntaventures 2018 – löytöretki kunta-alan tulevaisuuteen.

-Tarkasteltavana on, mikä on Suomen julkisen sektorin todellinen tila tänään, mitä voimme odottaa tulevaisuudelta ja historian suurimmalta julkishallinnon uudistukselta, sanoo Lappeenrannan kaupungin henkilöstöjohtaja ja tapahtuman koordinaattori Päivi Savilampi.

Ajankohtaisena tarkastelun kohteena on myös kuntatyön kilpailukyky: Mitä se on asiakkaiden, johtamisen, kehittämisen ja hyvin toimivien työyhteisöjen näkökulmista?

Vuoden 2018 Lappeenranta-seminaarin juontaa Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. He avaavat myös omia näkökulmiaan siihen, millainen maa Suomi tänään ja huomenna on.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)−Tämän innoittamana tapahtuma on saanut nimensäkin. Pohdittavaksi tulee, onko seikkailussa kyse kilpailukyvystä vaiko kilpajuoksusta, Savilampi kertoo.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt Lappeenrannan kaupungin kanssa.

Savilammen mukaan seminaarilla on iso imagomerkitys Lappeenrannan kaupungille.

– Tämä on oikeasti kunta-alan huipputapaaminen. On hienoa, että tällaisia tapahtumia on muuallakin kuin Kehä III:n sisällä.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*