Sote pitää pintansa kuntavaaliteemana. Tutkimuspäällikkö Marianne Pekola-Sjöblom Kuntaliitosta arvioi, että sote pysyy kunnissa yhtenä tärkeänä teemana huolimatta siitä, miten sote-palvelut kunnissa järjestetään. - Kuntalaisten kannalta kyse on yhdestä keskeisimmästä asiasta, ei siitä pääse yli eikä ympäri, hän sanoo. Sote-asioiden tärkeyteen vaaleissa uskotaan myös Lääkäriliitossa ja sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestössä Tehyssä, jossa kannustetaan jäseniä panemaan itsensä likoon ja lähtemään ehdolle vaaleissa. - Sotelaisten kannattaa ja pitää olla framilla, sanoo Tehyn varapuheenjohtaja Anna-Leena Brax. (Kuva: Ville Miettinen)

Sote pitää pintansa kuntavaalien teemana. Alan ihmisiä tarvitaan päättäjiksi, sillä terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat lähes kaikki kunnan palvelut.

Jaksaako sote kiinnostaa ketään kuntavaalien teemana, kun sote-palvelut o...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa