Tutun kaupungin työllisyysjohtaja Riitta Uitto nojaa nojaa Työpisteen seinään
- On erinomaisen tärkeää rakentaa yhteistyötä kuntien ja valtion välillä ja rakentaa palvelumalleja, jotka auttavat henkilökohtaisesti niitä, jotka kaipaavat monialaista ja henkilökohtaista palvelua, sanoo Turun kaupungin työllisyysjohtaja Riitta Uitto. Hän on tyytyväinen siihen, että työllisyyden kuntakokeilun valmistelua jatketaan. (Kuva: Jussi Vierimaa)

Työllisyyden kuntakokeilujen on määrä käynnistyä vuoden 2021 alussa ja päättyä 30. kesäkuuta 2023. Työllisyyden edistämisen ministerityöryhmä linjasi maaliskuun lopulla, että hallituksen esitys kokeilulaista annetaan eduskunnalle huhtikuussa.

N...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa