Turun pormestari Minna Arve, kok., sanoo, että uudistus ei vähennä kaupunkipolitiikan tärkeyttä. Aiemmin paljonkin julkisuudessa ollut suurimpien kaupunkien C21-ryhmä jatkaa edelleen toimintaansa. Samoin kuuden suurimman ryhmä tekee edelleen omaa työtään. - Suurten kaupunkien merkitys Suomen kasvun kannalta on valtavan suuri, hän painottaa. (Kuva: Sami Kilpiö)

Vaikka karkeasti puolet kuntien taloudesta siirtyi sote- ja pelastusuudistuksessa hyvinvointialueille, muutos ei välttämättä näy kovin paljon kuntien arjessa.  Sote- ja pelastusasioita hoitivat jo ennen uudistusta omat organisaatiot, ja uudi...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa