Kuntaliiton pääekonomisti Minna Punakallio sanoo, että tulevat päättäjät aloittavat valtuustokautensa huonosti ennustettavissa olevassa tilanteessa. - Tulevaisuuden ennustaminen on aina epävarmaa, mutta nyt se on superepävarmaa. Koronan vaikutusten kanssa joudutaan elämään vielä jonkun aikaa. Kuntien näkymiä ruotivat Kuntalehdessä myös kunnallistalouden emeritusprofessori Pentti Meklin, pääekonomisti Heidi Schauman Swedbankista, hallintotieteiden tohtori Eero Laesterä konsulttiyhtiö FCG:stä, Tampereen yliopiston julkisen talousjohtamisen yliopistonlehtori Lotta-Maria Sinervo ja ylijohtaja Jani Pitkäniemi valtiovarainministeriöstä. (Kuva: Liisa Takala)

Pitäisikö eri kunnilla olla erilaisia tehtäviä? Entä onko pian luvassa hurja määrä uusia kuntaliitoksia? Kuusi talousviisasta kokosi näkemyksensä tulevasta sekä muotoili terveisensä kuntien johdolle ja tuleville päättäjille. Vaikka sote-uu...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa