Vuodesta 2007 lähtien kriisikuntamenettelyssä on ollut mukana 44 kuntaa, joista 16 on päätynyt kuntaliitosselvittelyyn ja lopulta 11 kuntaa liitokseen. Nyt kriisikuntalistalta löytyvät Konnevesi, Pertunmaa, Rääkkylä, Haapajärvi ja Kyyjärvi. Haapajärven kaupungin näkymiä kirkastaa uusien tuulivoimaloiden rakentaminen. (Kuva: Satu Kangas-Viljamäki / Selänne)

Vuodesta 2007 lähtien kriisikuntamenettelyssä on ollut mukana 44 kuntaa, joista 16 on päätynyt kuntaliitosselvittelyyn ja lopulta 11 kuntaa liitokseen. Nyt kriisikuntalistalta löytyvät Konnevesi, Pertunmaa, Rääkkylä, Haapajärvi ja Kyyjärvi...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa