Kontiolahden kunnanjohtajan virkaa tavoittelee kymmenen hakijaa. Hakijoiden joukossa on yksi istuva kunnanjohtaja, Taipalsaaren kuntaa luotsaava Jari Willman.
 
Virkaa tavoittelevat kauppatieteen maisteri Tommi Romppanen Kontiolahdelta, hallintotieteiden maisteri Erkki Kauppinen Oulusta, kasvatustieteiden maisteri, Liperin sivistysjohtaja Arto Jormanainen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Pohjois-Karjalan liiton hallinto- ja talousjohtaja Jari Aho, filosofian maisteri, Tuusulan hallintojohtaja Ari Koskinen, liikuntatieteen maisteri, Kuopion kaupungin tapahtumajohtaja Jaana Vasankari,
yhteiskuntatieteiden maisteri, Taipalsaaren kunnanjohtaja Jari Willman ja yhteiskuntatieteiden maisteri, Kontiolahden sivistysjohtaja Jyrki Rautiainen.
 
Puutteelliset hakemukset ovat jättäneet Matti Mäkelä Varkaudesta ja Johan Bäckman. Mäkelä on vapaa toimittaja, Bäckman on Karjalaisen verkkosivujen mukaan Itä-Suomen yliopiston dosentti ja valtiotieteiden tohtori.
 
Kontiolahden kunnanjohtajan virka tuli avoimeksi, kun valtuusto erotti joulukuussa Kari Käyhkön luottamuspulan takia. (KL)
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*