Nurmijärven johtajavalinta etenee. (kuva: Nurmijärven kunta)

Nurmijärven kunnanjohtajan virkaan tuli toisella hakukerralla yhdeksän uutta hakemusta.

Hakemuksensa jättivät advisor Aleksi Aaltonen Hyvinkäältä, maatalous- ja metsätieteiden tohtori Jalo Aminoff Helsingistä, yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsèn Lohjalta, muotoilija ja kouluttaja Sid Kumpurinne Vantaalta, professori Janne Laine Espoosta, IT-asiantuntija Mikko Lamberg Nurmijärveltä, Tarja Meronen Espoosta, professori Kati Pajunen Vantaalta ja erikoishammaslääkäri Petteri Peltonen Hyvinkäältä.
 
Nurmijärvi uusi johtajahaun, koska ensimmäisellä kerralla hakuilmoituksen teksti ei täsmälleen vastannut valtuuston päätöstä viran kelpoisuusehdoista.
 
Virkaan ensimmäisessä haussa paperinsa jättäneet 17 hakijaa otetaan huomioon valinnassa. Valintaryhmä on jo ehtinyt haastatella heistä yhdeksää ja kutsua heistä viisi soveltuvuusarviointeihin, jotka lykättiin uuden haun takia marraskuulle. Soveltuvuusarviointiin valitut olivat yhteiskuntasuhdejohtaja, Kittilän kunnanjohtajana toiminut Anna Mäkelä, kokoomuksen kansanedustaja Outi Mäkelä, Järvenpään talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, Limingan kunnanjohtaja Pekka Rajala ja Nurmijärven tekninen johtaja Ilkka Ruutu.

Kunnanhallituksen asettama valintaryhmä käynnistää lähipäivinä tarvittavat haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit. Valintaprosessin on tarkoitus edetä siten, että valtuusto valitsee uuden kunnanjohtajan joulukuussa.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.