Riikka Purra ei pidä vappupuheita. Kuva: Ville Palmu

Kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri Petteri Orpo ei pidä vappupuheita tänäkään vuonna, puoluetoimiston viestinnästä kerrottiin vappuaattona Kuntalehdelle.

Sen sijaan kokoomuksen viestinnästä lähetettiin lista muista puolueen edustajista, jotka ovat vappuna juhlakansan ulottuvilla.

Esimerkiksi kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matias Marttinen pitää puheen puolueen Rauman vappujuhlassa kello 11 keskiviikkona, toukokuun ensimmäisenä päivänä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Riikka Purra ei myöskään tee virallisia esiintymisiä juhlapäivän aikana.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)– Puheenjohtaja Purra ei pidä vappupuheita. Helsingin perussuomalaisten vapputapahtumassa puhuvat (eduskunnan) puhemies Jussi Halla-aho ja sisäministeri Mari Rantanen, Purran eduskunta-avustaja Marika Sorja vastaa.

Edellä mainittu tapahtuma Snellmaninaukiolla, Suomen pankin edustalla, alkaa vappupäivänä 1.5. kello 9. Halla-aho aloittaa puheensa kello 10 ja Rantanen kello 12.

Kokoomus ja perussuomalaiset olivat edellisten eduskuntavaalien suosituimmat puolueet.

Andersson Tampereella

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman ilmoittaa Facebook-tilillään, että hänet nähdään Kempeleen vappujuhlassa kello 11 (Kirkkotie 18) ja Oulun vappujuhlassa kello 12 (Rotuaari).

Keskustan puheenjohtajan Annika Saarikon vappupuhe kuullaan kello 12 alkaen Yliopistonkadulla Turussa.

Saarikko on ilmoittanut luopuvansa edustamansa puolueen puheenjohtajuudesta ensi kesän puoluekokouksessa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson on mukana ainakin Tampereen vapputapahtumassa (Keskustori) ja hänet on merkitty ohjelmassa mukaan puheosioon, joka alkaa kello 12.

Edellä mainittujen tavoin myös vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta on liikkeellä keskiviikkona. Hän pitää vappupuheensa Turussa. Aito vihreä vappu -tapahtuma järjestetään kello 13-15 välisenä aikana Apteekkimuseon portailla, Turun jokirannassa.

Katso myös:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*