Li Andersson seisoo kadulla ja pitää kiinni polkupyörästä
Opetusministeri Li Andersson, vas., haluaa, että oppivelvollisuusuudistuksen toteutus alkaa suunnitellusti ensi vuonna. Hän perustelee aikataulua sillä, että oppivelvollisuus laajenee yksi ikäluokka kerrallaan ja kustannuksetkin tulevat kunnille näin vähitellen, eivät kertarysäyksellä. Hallitus päättää asiasta syyskuun puolivälissä budjettiriihessään. - Koulutustason nosto liittyy rakenteellisiin uudistuksiin, joita tarvitaan elvytyksen lisäksi koronakriisin jälkeisessä jälleenrakennuksessa, hän muistuttaa. (Kuva: Jussi Vierimaa)

Opetusministeri Li Andersson, vas., kurvaa Turun Vanhalle Suurtorille parhaat päivänsä nähneellä polkupyörällä. Reitti on vanha tuttu, sillä tapaamme hänen omassa vanhassa lukiossaan Turun katedraalikoulussa torin varrella.

Katolisten mu...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa