humppila uimaranta kuva Humppilan kunta
Humppila ei olisi hullusempi paikka kesälläkään. Jatkohaku avautuu heinäkuun puolivälissä. (Kuva: Humppilan kunta)

Humppilan kunnan päättäjille ei riittänyt virkaa hakeneet seitsemän henkilöä, vaan kunnassa halutaan katsoa vielä kesän yli, jotta löytyisikö jatketussa haussa se innovatiivinen ja yritysmyönteinen kuntajohtaja, joka luotsaisi reilun 2000 asukkaan kunnan uuteen kukoistukseen. Lisähausta päätti maanantaina kokoontunut kunnanhallitus.

-Me päätettiin pistää haulle vähän jatkoaikaa. Se ei jatku nyt saman tien, vaan vasta heinäkuun puolivälistä sinne elokuun puoliväliin saakka. Siinä saa ihmiset miettiä rauhassa kesälomalla, että olisiko Humppilassa se uusi työpaikka, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ahola (kesk.) kertoo.

-Meillä on kuntana keskeinen sijainti. Vähän alle tai vähän yli sata kilometriä on Poriin, Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. Saimme myös kaavan voimaan meidän uudelle 56 hehtaarin teollisuusalueelle valtateiden 2 ja 9 risteysalueen tuntumaan. Siinä on nyt uudelle kunnanjohtajalle työmaata. Ja pienessä kunnassa on muutenkin monenlaista hommaa tarjolla, mainostaa Ahola kotikuntaansa.

Ensimmäisellä kierroksella virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri Antti Ritvonen (Espoo), Master’s degree of Computer Science Peter Marks (Vantaa), tradenomi YAMK Raino Laakso (Salo), kauppatieteiden maisteri Mailis Salmi (Hämeenlinna), insinööri YAMK Olli Heikkilä (Tammela), kasvatustieteiden maisteri Minna Lintonen (Forssa) ja yhteiskuntatieteiden maisteri Ismo Varis (Forssa).