Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymäjohtaja Mikko Komulainen on kutsuttu haastatteluihin, kun Keski-Suomen hyvinvointialuejohtajan virkaa täytetään. ((kuva: Lassi Häkkinen / Lahden kaupunki)

Keski-Suomen haastatteluryhmä on valinnut kuusi hyvinvointialuejohtajan virkaa hakenutta haastatteluihin. Kutsun saivat Tero Järvinen, Anne Kanerva, Mikko Komulainen, Juha Paloneva, Jari Saarinen ja Jan-Johannes Tollet.

Sairaanhoitopiirin johtajina haastatteluun kutsutuista toimivat tällä hetkellä Järvinen Etelä-Pohjanmaalla, Paloneva Keski-Suomessa ja Tollet Pohjois-Savossa. Muista haastatteluun kutsutuista Saarinen on Kuopion kaupungin apulaiskaupunginjohtaja ja Komulainen toimii Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymäjohtajana. Vankan kunta-alan kokemuksen omaava Anne Kanerva on Sarastia Oy:n asiakkuuspäällikkö ja Sarastia konsernin johtoryhmän jäsen.

Hyvinvointialueen tiedotteen mukaan haastattelut ovat toukokuun alussa. Aluevaltuuston on tarkoitus valita hyvinvointialuejohtaja 14.6.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)