Kuntatalon uutta isäntää etsitään jatketulla hakuajalla. Näin esittää perjantaina kokoontunut Kuntaliiton hallituksen työvaliokunta. (Sonja Eloranta)

Kuntaliiton hallituksen työvaliokunta esittää Kuntaliiton hallitukselle, että Kuntaliiton toimitusjohtajan hakuaikaa jatketaan 26.10.2018 asti. Alkuperäinen hakuaika päättyi torstaina 4.10.

-Olemme kokouksessamme yhdessä todenneet, että Kuntaliiton toimitusjohtajan tehtävä koko kuntakentän edustajana on niin merkittävä, että alun perin asettamamme hakuaika ei ollut riittävä antaakseen mahdollisuuden kaikille potentiaalisille hakijoille ilmoittaa kiinnostuksestaan tehtävään, sanoo hallituksen puheenjohtaja Sirpa Paatero.

Kuntaliitolle oltiin hakemassa alun perin uutta toimitusjohtajaa perin tiukalla aikataululla, sillä alun perin hakuaikaa oli vain vajaat kaksi viikkoa. Kuntaliiton nykyinen toimitusjohtaja Jari Koskinen ilmoitti elokuussa eroavansa Kuntaliiton toimitusjohtajan tehtävästä.

Määräaikaan mennessä jo tulleet hakemukset tullaan tietenkin huomioimaan valintaa tehtäessä. Kuntaliitto ei ole julkistanut tähän mennessä tehtävää hakeneiden nimiä. Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, kunta-alan perehtyneisyys ja vahva johtajakokemus. Tehtävä täytetään seitsemän vuoden määräajaksi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*