Lauri Inna siirtyy Keskon palvelukseen.
Keskolle Salon kaupunginjohtajan virasta siirtynyt Lauri Inna kutsuttiin Kanta-Hämeessä haastatteluun, kun hyvinvointialuejohtajan virkaa täytetään.

Kanta-Hämeen hyvinvointialuejohtajaksi oli melkoinen ryntäys, kun peräti 24 virasta kiinnostunutta laittoi hakupaperit määräaikaan mennessä. Tästä joukosta valintaa valmisteleva arviointiryhmä kutsui haastatteluun seitsemän henkilöä.

Haastatteluvaiheeseen valittiin Lauri Inna (Turku), Mikko Komulainen (Forssa), Teija Kulmala (Kangasala), Lauri Lehto (Helsinki), Olli Naukkarinen (Järvenpää), Ville Pursiainen (Helsinki) ja Riku Siren (Tampere). Haastatteluun valitut ovat kokenutta joukkoa kunta- ja sote-puolelta.

Lauri Inna on entinen Salon kaupunginjohtaja, joka työskentelee nykyään yksityisellä sektorilla. Mikko Komulainen on puolestaan Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymäjohtaja, Olli Naukkarinen Järvenpään kaupunginjohtaja ja Lauri Lehto Kymsoten kehitysjohtaja. Teija Kulmala on Pihlajalinnan entinen operatiivinen johtaja, Ville Pursiainen toimii Lohjan ja Porvoon sairaanhoitoalueiden johtajana ja Riku Siren toimii Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelukokonaisuuden johtajana.

Loppuviikosta kantautui Kanta-Hämeestä vielä tieto, että haastatteluun kutsutaan kaksi hakijaa lisää. Aluehallituksen ja aluevaltuuston puheenjohtajistot päättivät kutsua haastatteluun aiempien seitsemän hakijan lisäksi myös Tero Järvisen ja Sally Leskisen.

Kanta-Hämeen aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan valinnasta 24. toukokuuta pidettävässä kokouksessa.

EDIT 25.4. klo 8.00: Lisätty maininta kahdesta uudesta haastateltavasta.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*