Harri Palviainen on työskennellyt Business Joensuu Oy:n toimitusjohtajana marraskuun 2018 alusta. (Kuva: Joensuun kaupunki / Samuli Kuittinen)

Järvenpään kaupunginvaltuusto valitsi 26. toukokuuta uudeksi kaupunkikehitysjohtajaksi Harri Palviaisen. Valinnan ratkaisi arpa, sillä Palviainen ja Olli Keto-Tokoi saivat molemmat suljetussa lippuäänestyksessä 23 ääntä.

Lisäksi Kia Aksela sai 4 ääntä ja yksi ääni hylättiin. Varalle kaupunkikehitysjohtajan tehtävään valittiin 29 äänellä Olli Keto-Tokoi. Kia Aksela sai tässä äänestyksessä 20 ääntä ja Hannu Seppälä yhden äänen. Yksi ääni hylättiin.

Harri Palviainen on työskennellyt Business Joensuu Oy:n toimitusjohtajana marraskuun 2018 alusta. Hän on toiminut aiemmin Produal Oy:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana, Comptel Oyj:ssa liiketoimintajohtajana, Sanoma-konsernissa AAC Global Oy:n toimitusjohtajana ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun koulutus- ja palveluyksikön johtajana. Lisäksi Palviainen on työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Elisalla, Satama Interactivessa ja Telestellä.

Vuonna 1968 Joensuussa syntynyt Palviainen on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan tietojenkäsittely ja sivuaineena liiketalous. Palviaisen aloittamisajankohta Järvenpään kaupunkikehitysjohtajana tarkentuu myöhemmin.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)