Glenn Gassen aloittaa Helsingin kaupungin elinkeino-osaston maahanmuuttoyksikön johtajana 3. huhtikuuta. (Kuva: Helsingin kaupunki / Sakari Röyskö)

Helsingin kaupungin maahanmuuttojohtajaksi on valittu Glenn Gassen. Gassen siirtyy maahanmuuttojohtajaksi Enter Espoon innovaatiojohtajan tehtävästä.

– Helsingin elinvoimaisuuden perustana on se, että helsinkiläisillä yrityksillä on mahdollisuus kasvuun. Kasvun esteenä monissa yrityksissä on osaajien saatavuus. Haluan omalla työlläni panostaa siihen, että maahanmuutto lisää entistä vahvemmin kasvua ja elinvoimaa Helsinkiin. Kaupungin rooli kotoutumisen edistämisessä tulee myös kasvamaan kotoutumislain uudistuksen muutoksen myötä, Gassen sanoo Helsingin kaupungin tiedotteessa.

Gassen vastasi Enter Espoossa Invest in -palveluista ja Espoon kaupungin konserniesikunnassa kansainvälisistä asioista. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Saksalais-Suomalaisessa kauppakamarissa. Koulutukseltaan Gassen on valtiotieteilijä ja EMBA.

Gassen aloittaa kaupungin elinkeino-osaston maahanmuuttoyksikön johtajana 3. huhtikuuta. Maahanmuuttoyksikkö vastaa Helsingin kaupungin maahanmuuton kokonaisuudesta ja sen koordinaatiosta kaupungin eri toimijoiden kesken.