KUNTAKIERROS Nurmijärven kunta aloittaa uuden Listapalaveri-sarjan, joka perkaa Nurmijärven paikallispolitiikan kiemuroita. Listapalaveri julkaistaan sekä videona että podcastina kuukausittain ennen valtuuston kokousta.

Jokaisessa Listapalaveri-jaksossa kahvipöydän ääreen kokoontuu kunnanvaltuutettuja, jotka nostavat esille Nurmijärven kiinnostavimmat ajankohtaiset asiat. Keskustelun virittäjänä toimii Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Ensimmäinen Listapalaveri-jakso julkaistaan tiistaina 22.8. Spotifyssa ja Youtubessa sekä kunnan kotisivuilla ja somekanavissa.

-On niin hauskaa päästä kokeilemaan uusia juttuja! Listapalaverin tarkoitus on tehdä päättäjiä sekä ajankohtaisia asioita tutuksi. Yritämme myös innostaa kuntalaisia ja muita Nurmijärven ystäviä keskustelemaan. Uskomme, että tämä uusi kanava on mahdollisuus tavoittaa niitäkin, joita emme ole vielä muita reittejä löytäneet, sanoo Outi Mäkelä Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Listapalaveri-podcast on kestoltaan noin 30 minuuttia, ja keskustelusta koostettu Listapalaveri-video noin 10 minuuttia.

-Podcast mahdollistaa Listapalaveriin uppoutumisen syvällisemmin esimerkiksi autossa tai koiraa lenkittäessä. Yksi podcast-jakso kestääkin suunnilleen ajomatkan Nurmijärveltä Helsinkiin, joten se on sopivaa seuraa työmatkalle. Video puolestaan on mitoitettu somealustoille sopivaksi, napakammaksi katsaukseksi Listapalaveri-keskusteluun, Nurmijärven viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Listapalaverin tuotannosta ja toteutuksesta vastaa Nurmijärven kunnan omat viestintäpalvelut. Myös valtuuston kokousten videointi on elokuusta alkaen kunnan omaa työtä.

Listapalaveri-podcastin teaser Spotifyssa

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä